Zdrobitor desciorchinator de struguri, manual GF-1437 Micul Fermier
Informatii generale
In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea
de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara
spargerea pielitei si destramarea miezului bobului. Aceasta operatie ce
poarta numele de zdrobire, trebuie sa satisfaca anumite conditii de care
depinde calitatea mustului obtinut. Operatia tehnologica initiala din
cadrul prelucrarii primare a strugurilor este zdrobirea bobitelor si
separarea ciorchinilor (desciorchinarea). Acest zdrobitor este
indispensabil oricarei gospodarii.
Mod de utilizare:
Zdrobitorul de struguri se amplaseaza deasupra butoiului unde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela.
Inainte de utilizare se va spala bine zdrobitorul cu jet de apa. Zdrobitorul se va amplasa deasupra unui vas cu capacitate de minim 50L
(butoi, putina) in care sa se colecteze strugurii zdrobiti
Alimentarea cuvei zdrobitorului va fi facuta fara frunze sau parti lemnoase ? altele decat ciorchinii strugurilor.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.