Coș

Telefon: 0770 530928

Transport gratuit la comenzi de peste 3000 lei

Termeni si conditii

DREPTUL LA RETURNARE:

Dreptul la retragere Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim15 zile de la data informarii SC Salon Concept SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport(curierat) cu care s-a facut expedierea.(Nu acceptam coletele returnate prin posta).

Exercitarea dreptului de returnare

Consumatorul informeaza SC Salon Concept SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin trimiterea unui mesaj la adresa de email: [email protected] sau completarea formularului de contact de la sectiunea Contact.

PROCEDURA DE RETURNARE

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

Este obligatoriu sa completati formularul returnare de pe site sau sa ne instiintati printr-un mail la [email protected] ca doriti sa returnati un produs.

  1. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator.
  2. Dupa ce ati efectuat acesti pasi te rugam sa expediezi produsul, printr-un curier rapid agreat la adresa: str. Rezervelor nr 66B – Rosu – Ilfov. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
  3. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediezi coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul.
  4. Vanzatorul va percepe o taxa cuprinsa intre 20 si 150 lei  in cazul in care produsul returnat necesita asistenta specializata pentru repunerea in vanzare ( revizii tehnice, retusuri, curatat, vopsit, verificat etc. ) 
  5. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de către vânzător.
LIVRARE RAPIDA

La toate produsele

PLATA SECURIZATA

Platesti in siguranta

GARANTIE PREMIUM

La orice produs

RETUR GARANTAT

Retur imediat