Coș

Telefon: 0770 530928

Transport gratuit la comenzi de peste 3000 lei

Pornirea unei Drujbe pe benzina

O drujba pe benzina este un instrument puternic. Este nevoie de cunoștințe și practică pentru a-l folosi cu încredere și în siguranță. Aflați cum să porniți un ferăstrău cu lanț, cum să o utilizați corect și cum să ascuți un lanț de drujba. Drujba pe benzina trebuie aleasa in functie de utilizarea ei.

Alege o drujba adecvata de AICI.

Cum sa pornesti o drujba pe benzina

Înainte de a porni un ferăstrău cu lanț, citiți manualul de utilizare pentru a înțelege toate comenzile și caracteristicile de siguranță. Respectați întotdeauna recomandările de siguranță.

Pasul 1 – Actioneaza frana de lant

Pentru a porni o drujba la rece asezati-o pe un teren plat si impingeti frana de lant inainte pana cupleaza.

Pasul 2 – Actioneaza butonul de start

Pune butonul de star in pozitia ON si in cazul in care aveti Soclu deschideti-l complet. Pompati benzina cu ajutorul pompitei de pe drujba pana se umple.

Pasul 3 – Actioneaza demarorul

Fixeaza drujba cu piciorul ca in imagine si trage de manerul demarorului pana se aude un sunet ca si cum ar porni. Acesta este semnalul ca trebuie sa impingeti soclul inapoi.

Pasul 4 – Porneste Drujba

Dupa ce ai impins soclul inapoi acum poti trage inca odata sfoara demarorului si drujba ar trebui sa porneasca.

Cum sa folosim corect o drujba pe benzina

Pentru a face o tăietură, țineți mânerul din față cu mâna stângă – degetul mare înfășurat dedesubt – și apucați mânerul din spate cu mâna dreaptă. Puneți-vă în poziție – picioarele depărtate pentru stabilitate – și trageți înapoi frâna de lanț pentru a o decupla. Apoi strângeți accelerația. Ferăstrăul taie cel mai bine când motorul este la accelerație maximă.

Faceți tăieturile departe de vârful lamei. Tăierea cu porțiunea superioară a vârfului poate provoca un recul, care poate fi periculos și poate cupla frâna de lanț. Dacă se cuplează, trageți înapoi pentru a debloca.
Este o practică bună să tăiați la nivelul taliei — niciodată peste înălțimea umerilor.
Evitați să tăiați prea aproape de sol, unde lama s-ar putea inchide și să se retragă.
Încercați să tăiați din lateralul ferăstrăului – niciodată în timp ce vă aflati deasupra zonei de lucru. Un recul în această poziție ar putea fi deosebit de periculos.
Puteți tăia în jos cu partea de jos a lamei – cunoscută sub numele de tăiere cu un lanț de tragere, deoarece lanțul trage ferăstrăul din tine – sau în sus cu partea superioară a lamei – cunoscut sub numele de tăiere cu un lanț de împingere, deoarece lanțul împinge văzut spre tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

LIVRARE RAPIDA

La toate produsele

PLATA SECURIZATA

Platesti in siguranta

GARANTIE PREMIUM

La orice produs

RETUR GARANTAT

Retur imediat