Pompe apa

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 55 de rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 55 de rezultate

Ai nevoie de pompe apa pentru a scoate apa curata din fantani, puturi si rezervoare?

Noi, la Magazin-bricolaj.ro, avem destule pompe apa submersibile care te ajuta să scoti apa curata din fantani, puturi si rezervoare pentru alimentarea caselor, agricultura si irigarea prin picurare. Iar gratie asistentei noastre tehnice specializate, vei face cu siguranta cea mai buna alegere pentru tine!

De regula, acestea sunt compuse din trei elemente principale: motorul, unitatea de pompare si carcasa. Trebuie insa sa iei in calcul in mod special inaltimea de pompare (la cati metri vrei sa „ridice” pompa) si debitul de apa necesar. Iar noi iti recomandam sa-ti iei una mai puternica decat ce-ti iese din calcule, ca sa nu o suprasoliciti si sa functioneze tot timpul la puterea maxima.

Aceste pompe pot fi impartite in urmatoarele categorii:

Pompe de apa curata

Genul de pompa care se recomanda a se alimenta doar din puturi sau bazine de apa unde nu patrund impuritati.

Pompe de apa murdara

Cu aceste modele se poate face aspiratia din diverse zone cu apa unde nu avem control asupra tipului de apa aspirat.

Pompe submersibile

Atunci cand optam pentru o pompa submersibila trebuie sa avem in vedere ca nivelul de apa sa fie suficient pentru ca pompa sa nu ramana fara apa. Lipsa de apa poate duce la stricarea pompei deoarece ea nu are o elice suplimentara de racire si preia temperatura apei din jurul carcasei.

Pompe de suprafata

Pompa de suprafata este mai usor de intervenit asupra ei, insa este foarte important sa i se adapteze un filtru cu sorb, deoarece ea va trebui sa stea in permanenta amorsata. Odata amorsata apa nu trebuie sa lipseasca din teava.

De ce să cumperi pompe apa de la noi: Cele mai importante avantaje

Avem in oferta noastra pompe apa potrivite pentru diverse dimensiuni ale putului sau fantanii, de diverse puteri si la preturi corecte pentru calitatea pe care o oferim. Dar ce beneficii ai daca cumperi de la noi? Ei bine, ti-am facut o lista ca să-ti usuram decizia:

  • Gama variata: modelele noastre sunt potrivite pentru majoritatea situatiilor cu care se confrunta clientii nostri
  • Produse care sunt usor de folosit: de regula, produsele noastre sunt simplu de montat si folosit – dar daca nu te descurci, atunci poti apela cu incredere la unii dintre colegii nostri
  • Avem grija de facturile tale: cele mai multe pompe apa pe care le avem in oferta au marele avantaj ca sunt consumatoare mici de energie 

Asadar, speram ca ti-am dat suficiente motive ca să cumperi de la noi – si acum, si pe viitor!