Pompa apa suprafata JET 10M GF-0711 Micul Fermier

362 lei

Cumpara la super pret : Pompa apa suprafata JET 10M Micul Fermier GF-0711 Micul Fermier

Stoc epuizat

Transport gratuit peste 1000 lei

  • LIVRARE RAPIDA
  • GARANTIE PREMIUM
  • RETUR GARANTAT
Plati securizate

Pompa apa suprafata JET 10M Micul Fermier gf-0711

Descriere
Pompa de apa autoamorsanta JET10M este pompa care poate fi folosita atat pentru casa cat si gradina, si poate fi utilizata la temperaturile mediului ambiant de maxim 40C, iar temperatura apei sa nu depaseasca 35C si puteti folosi ca hidrofor prin adaptarea unui rezervor in partea superioara.

Mod de utilizare:

Pompa de apa autoamorsanta JET10M pompeaza apa curata chiar si cu bule de aer cu temperatura maxima a fluidului de lucru avand maxim 35 grade Celsius.

Pompa de apa autoamorsanta JET10M dispune de un arbore inoxidabil pentru o rezistenta si exploatare indelungata.

Pompa de apa este un echipament folosit la transportul sau transferul apei din puturi, bazine, lacuri, fantani in scopul alimentarii diversilor consumatori. Din punct de vedere constructiv pompa are trei componente principale: motorul, unitatea de pompare si carcasa.

Pompa de suprafata are caracteristica adancimea maxima de aspiratie si inaltime maxima de refulare. Cel mai important element atunci cand vrem sa alegem o pompa de apa de suprafata se refera la cunoasterea adancimii de aspiratie. La o aspiratie de maxim 8-9 metri se foloseste o pompa centrifugala de suprafata. Daca adancimea de aspiratie este mai mare de 8-9 metri, vom alege o pompa de suprafata cu ejector.

Trebuie sa avem in vedere traseul de alimentare pana la consumatori (atat pe orizontala cat si pe verticala). In principiu pentru a pompa apa la 10 metri pe verticala (10 metri inaltime coloana apa) avem nevoie teoretic de 1 bar presiune. Astfel, dac? fisa tehnica a pompei mentioneaza faptul ca are o inaltime de refulare maxim? de 50 metri acest lucru inseamna ca pompa dezvolta o presiune maxim? de 5 bari (atentie: debitul de apa la aceasta inaltime maxima va fi practic zero). Pentru pomparea ?n linie dreapt? pe orizontala, pentru fiecare 100 metri de pompare este necesara o presiune de minim 1 bar.

In concluzie, pentru ridicarea apei pe verticala, pentru fiecare 10 metri este nevoie de o presiune de minim 1 bar, iar pentru pomparea apei pe orizontala, pentru fiecare 100 metri este necesara o presiune de 1 bar. Atunci cand se alege o pompa recomandam sa consultati graficul de functionare al pompei, pentru a calcula debitul necesar la distanta dorita.

Beneficii client:

– usor de instalat

– usor de manevrat

– greutate redusa

Avantaje produs:

– turbina din bronz rezistenta la coroziune

– debit ridicat

– motor puternic
Caracteristici
Brand Micul Fermier
Numar bucati per set 1
Numar de bucati per bax 1
Tip produs Pompa de suprafata
Putere KW/W 1.5 KW
Putere CP 2 CP
Inaltime maxima 40 m
Adancime maxima 9 m
Debit maxim 40 l/min
Temperatura maxima (?C) 35
Diametru de refulare 1 tol
Tensiune nominala 230
Frecventa nominala 50 Hz
Material corp pompa Fonta
Material ax pompa Otel carbon
Material turbina Bronz

Informații suplimentare

Brand

Micul Fermier

EAN

6426910004817

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa apa suprafata JET 10M GF-0711 Micul Fermier”

Adresa ta de email nu va fi publicată.