Pompa apa suprafata 0,75kW/1HP JET 100L DZ-P106 Micul Fermier

350 lei

Cumpara Pompa apa suprafata 0,75kW/1HP JET 100L

Stoc epuizat

Transport gratuit peste 1000 lei

  • LIVRARE RAPIDA
  • GARANTIE PREMIUM
  • RETUR GARANTAT
Plati securizate

Pompa apa suprafata 0,75kW/1HP JET 100L – DZ-P106 – Micul Fermier

Pompa de suprafata 0,75 Kw

Pompa JET 100L pentru hidrofor se utilizeaza pentru alimentarea cu apa a imobilelor individuale rezidentiale, udarea gradinilor, asigurarea functionarii masinilor de spalat automate, boilerelor electrice, centralelor pe gaze cu doua circuite, puturilor, bazinelor naturale cu apa. Captarea apei se realizeaza din puturi, fantani, bazine naturale de apa. La adancimea maxima, amorsarea apei depinde de distanta orizontala de la put sau fantana pana la pompa.

Pompa nu are protectie impotriva functionarii pe ?uscat? in cazul absentei apei. Pompa nu se va monta in incaperi sau pe amplasamente cu umiditate ridicata (subsoluri, puturi etc.), nici in spatii fara ventilatie de lucru.

Pompa apa de suprafata, 0,75kW/1HP JET 100 L, Detoolz  DZ-P106 este proiectata pentru pomparea apei curate si lichide non-corozive. Avantajele majore ale acestei pompe sunt fiabilitate, capul de descarcare mare, cap aspirare mare si timpul de auto-amorsare destul de scurt. Prin urmare, este utilizata pe scara larga pentru irigatii gradina, terenuri agricole, alimentare cu apa la cladiri inalte, pepiniere de flori, nave etc. Pompa apa de suprafata centrifugala autoamorsanta are o putere 0.75 kw. Turbina este din bronz rezistent la coroziune. Axul si corpul pompei sunt din inox.

Pompa de apa JET100L este pompa care poate fi folosita atat pentru casa cat si gradina, si poate fi utilizata la temperaturile mediului ambiant de maxim 40C, iar temperatura apei sa nu depaseasca 35C si puteti folosi ca hidrofor prin adaptarea unui rezervor in partea superioara.

Mod de utilizare:

?Pompa de apa JET100L, Detoolz  DZ-P106 pompeaza apa curata chiar si cu bule de aer cu temperatura maxima a fluidului de lucru avand maxim 35 grade Celsius.

?Pompa de apa JET100L, Detoolz  DZ-P106  dispune de o turbina din bronz rezistenta la coroziune si de un arbore inoxidabil pentru o rezistenta si exploatare indelungata.

?Pompa de apa este un echipament folosit la transportul sau transferul apei din puturi, bazine, lacuri, fantani in scopul alimentarii diversilor consumatori. Din punct de vedere constructiv pompa are trei componente principale: motorul, unitatea de pompare si carcasa.

?Pompa de suprafata are caracteristica adancimea maxima de aspiratie si inaltime maxima de refulare. Cel mai important element atunci cand vrem sa alegem o pompa de apa de suprafata se refera la cunoasterea adancimii de aspiratie. La o aspiratie de maxim 8-9 metri se foloseste o pompa centrifugala de suprafata. Daca adancimea de aspiratie este mai mare de 8-9 metri, vom alege o pompa de suprafata cu ejector.

?Trebuie sa avem in vedere traseul de alimentare pana la consumatori (atat pe orizontala cat si pe verticala). In principiu pentru a pompa apa la 10 metri pe verticala (10 metri inaltime coloana apa) avem nevoie teoretic de 1 bar presiune. Astfel, daca fisa tehnica a pompei mentioneaza faptul ca are o inaltime de refulare maxima de 50 metri acest lucru inseamna ca pompa dezvolta o presiune maxima de 5 bari (atentie: debitul de apa la aceasta inaltime maxima va fi practic zero). Pentru pomparea in linie dreapta pe orizontala, pentru fiecare 100 metri de pompare este necesara o presiune de minim 1 bar.

?In concluzie, pentru ridicarea apei pe verticala, pentru fiecare 10 metri este nevoie de o presiune de minim 1 bar, iar pentru pomparea apei pe orizontala, pentru fiecare 100 metri este necesara o presiune de 1 bar. Atunci cand se alege o pompa recomandam sa consultati graficul de functionare al pompei, pentru a calcula debitul necesar la distanta dorita.

Beneficii client:

?usor de instalat;

?usor de manevrat;

?greutate redusa.

Avantaje produs:

?bobinaj cupru;

?turbina din bronz rezistenta la coroziune;

?debit ridicat;

?motor puternic.

Adancime aspiratie 9 m
Bobinaj Cupru
Brand Detoolz
Clasa de etanseitate (grad protectie praf si umezeala) IPX4
Debit maxim 65 l/min
Diametru racord 1″
Dimensiune 47x19x24
Frecventa (Hz) 50 Hz
Grad de protectie Clasa 2 (necesita instalatie cu impamantare)
Greutata bruta 14.15 kg
Greutate neta 13.85 kg
Inaltime de pompare 42 m
Lungime cablu alimentare (m) 1.5 m
Material ax pompa Otel carbon
Material corp pompa Fonta
Materialul palete rotor PPO
Numar bucati/set 1
Numar bucati/bax 1
Putere KW/W 0.75 KW
Putere CP 1 CP
Temperatura lichidului (grade C) 35?C
Tensiune 230 v
Tip produs Pompa de suprafata
Turatie maxima (rot/min) 2852 rpm

Informații suplimentare

Brand

Micul Fermier

EAN

6426910014786

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa apa suprafata 0,75kW/1HP JET 100L DZ-P106 Micul Fermier”

Adresa ta de email nu va fi publicată.