Pistoale de vopsit

Show Filters

Afișez toate cele 8 rezultate

Pistoale de vopsit electrice pentru pereti pe placul tau

Ai nevoie de pistoale de vopsit performante fie ca lucrezi in constructii sau in amenajari interioare, fie ca esti un gospodar care vrea să-si renoveze locuinta. Cand ai de vopsit suprafete mari sau daca intalnesti asperitati, acestea iti vor fi de mare folos. Iar in oferta noastra gasesti pistoale vopsit cu cel mai bun raport calitate-pret!

Cel mai important avantaj, fata de peria clasica sau alte dispozitive, este ca pulverizeaza uniform un strat subtire de vopsea. In plus, nu ai nevoie de abilitati deosebite pentru a te descurca si scapi de mizeria facuta de uneltele obisnuite. Nu in ultimul rand, sunt multifunctionali: ii poti folosi atat la peretii interiori, cat si la cei exteriori. Alege un pistol de vopsit ieftin pe bugetul tau.

Poti opta deasemeni pentru un pistol de vopsit cu acumulator pentru o manevrabilitate ridicata, insa trebuie avut grija la nivelul de incarcare al acumulatorului pentru o pulverizare uniforma.

Pistoale de vopsit – caracteristici si sfaturi

Nu stii la ce să te uiti cand vine vorba de pistoale de vopsit? In primul rand, conteaza debitul de vopsire: cu cat mai mare, cu atat mai bine. Asta ne duce la urmatorul punct de pe lista noastra la care e musai sa fii atent: suprafata de vopsire, adica cati metri patrati poate acoperi. Mai apoi ambele depind in mod direct de capacitatea rezervorului si/sau de puterea sa.

De regula, utilizatorii casnici se descurca perfect cu pistoale de vopsit cu aer comprimat, respectiv cu puterea de 200W in cazul celor electrice. Daca ai nevoie sa acoperi des suprafete mari, atunci puterea acestor dispozitive ajunge pana la 650W.

Cand vine vorba de dispersia vopselei, cea mai potrivita este de regula in jurul valorii de 50 – 100 ml pe minut, daca ai proiecte nu foarte ample. In plus, o atentie sporita merita si dimensiunea rezervorului, determina cantitatea de vopsea pe care o folosim in unitatea de timp. Aceasta trebuie sa fie mare, dar nu foarte mare – altfel aparatul va deveni prea greu. Prin urmare, recomandam o valoare cuprinsa intre 500 si 800 ml de vopsea sau var lichid.