Mori cu ciocanele

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Moara ciocanele pentru maruntire si macinare

Daca vrei sa maruntesti fructe ori sa macini cereale la tine acasa, atunci moara ciocanele este ceea ce ai nevoie. Fie ca ai nevoie să faci nutret pentru animale ori sa pregatesti fructele pentru fermentat sau gemuri, avem in oferta produse care te vor ajuta sa duci la bun sfarsit astfel de treburi.

Atunci cand montezi razatoarea pe moara, poti marunti legume si fructe precum – sfecla, cartofi, dovleci, morcovi, mere, pere, pepeni etc. Cu ajutorul sistemului de ciocanele poti macina cerealele clasice – porumb, grau orz, ovaz, floarea soarelui. Schimbarea tamburilor se face foarte usor prinderea fiind facuta in patru suruburi. Atat ciocanelele cat si razatoarea sunt confectionate din materiale rezistente la uzura. 

Recomandari de functionare si intretinere pentru moara cu ciocanele

Avem si cateva recomandari de functionare pentru moara ciocanele. In timpul functionarii, te sfatuim să verifici zona de macinare-radere, pentru a nu se infunda. Primul semn ca s-a infundat cuva este ca motorul se incinge si randamentul de macinare-radere scade. 

Pentru a evita infundarea, util este să bagi in moara numai cereale uscate, pe cat posibil – in cazul in care cerealele sunt umede, trebuie să verifici si să cureti mai des, pentru a evita deteriorarea materialului si a motorului.