Motocositori

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 35 de rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 35 de rezultate

Motocositori potrivite pentru gradina ta de vis

Cumpara motocositori potrivite ca sa ai parte de gradina mult visata! Ai nevoie de ele daca iti doresti o curte ingrijita, daca iti place sa ai gazonul proaspat tuns si daca vrei ca gospodaria ta să fie un adevarat paradis. Cine nu ar vrea să se simta ca-n rai la el acasa? Noi iti venim in ajutor!

Iti punem la dispozitie o gama de motocositori, unelte si accesorii pentru gradina ta, astfel incat sa ai parte de toate acestea, la un pret accesibil. Nu mai astepta si incepe acum transformarea gradinii tale! Ai de ales dintr-o gama de motocositori adaptata nevoilor tale, astfel incat sa o gasesti rapid pe cea potrivita pentru tine.

Cele mai cautate produse sunt :

Motocositoare cu lama

Motocositoare cu fir

Motocositoare pe benzina

Motocositori pentru toate nevoile

Gama de motocositori pe care o gasesti in oferta noastra se remarca prin randamentul foarte bun dat de latimea de cosire, precum si de puterea motorului, care iti permit sa faci alegerea potrivita pentru tipul de munca pe care vrei să-l faci in gradina sau in livada ta.

Te incurajam să cumperi online motocositori pentru ca:

  • Te scuteste de efortul de a le transporta (cantaresc cateva kilograme) sau de a gasi un mijloc de transport adecvat (din cauza dimensiunilor mari, exista pericolul să nu incapa in portbagaj)
  • Le primesti direct acasa
  • Transportul e rapid 
  • Ai parte de suport tehnic de specialitate