Drujbe

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 44 de rezultate

Show Filters

Afișez 1 - 12 din 44 de rezultate

Drujbe potrivite pentru treaba pe care o ai de facut

Cauti drujbe pe benzina? Nici nu ne mira. Exista un motiv important pentru care acestea sunt atat de populare pentru treburile pe care le ai de facut prin curte, prin gradina sau – de ce nu? – prin padure. Anume ca sunt rezistente si durabile, fiind potrivite inclusiv pentru folosirea intensa. 

Iar noi avem o veste buna pentru tine: produsele din catalogul nostru sunt adaptate pentru a se potrivi perfect conditiilor de lucru si experientei tale, ale celui care le foloseste. Asadar, la noi vei gasi diverse modele de drujbe, dar si accesoriile potrivite – si avem pentru tine numai preturi atractive. 

Tipuri de drujbe :

Drujba pe benzina

Drujba electrica

Drujba pe acumulatori

Tot ce-ti ramane de facut este sa-ti alegi exact ce ai nevoie! 

De ce trebuie sa tii cont cand cumperi drujbe?

Sa alegi drujbe potrivite pentru ce ai de facut pe-afara nu e chiar asa de simplu pe cat poate parea la prima vedere. Asta pentru ca trebuie să ai in vedere bugetul, natura muncilor si experienta ta cu astfel de unelte. Dar vom incerca sa-ti venim in ajutor. 

Asadar, inainte să te apuci de cumparaturi, noi iti recomandam să raspunzi la intrebari precum: Cat de mult ai lucrat cu drujbe? La ce fel de treburi le vei folosi cel mai des? Ce fel de taieri vei face si ce grosime are de regula lemnul de care ai nevoie? Ce esenta preferi (tare sau moale)? Ce caracteristici suplimentare vrei să aiba?

Iar daca nu esti sigur de raspunsuri sau de alegerea ta, contacteaza unul dintre colegii nostri de la suport tehnic si ei te vor indruma. Pentru ca vrem sa iti fim un partener de nadejde, astfel incat proiectele tale sa prinda viata (si) cu ajutorul nostru. Ce mai astepti? Consulta oferta noastra!